nike hyperdunkpaul smith bagoakley sunglasses 2011gucci bagschristian louboutin ukpandora charmleather handbagsherve leger on saleralph lauren saletory burch boots puma speed cat
christian louboutin sandalstory burch flatschristian louboutin pumpspuma ferrari designer sunglass louboutin salechristian louboutin on saleprada sunglassespuma future catray ban sunglasses


Ørepropper fra Howard Leight


Lyd er viktig. Vi bruker lyd til å kommunisere. Vi opplever velvære med lyd fra barn, musikk og naturen rundt oss. Når lyd er uønsket, blir den til støy- og støy kan ha mange negative effekter. Blir man utsatt for mye støy vil føre til hørselsskade og psykiske lidelser. Daglige situasjoner hvor støyen er mer forstyrrende enn farlig, kan lett føre til irritasjon, stress og forringelse av livskvalitet. MAX-LITE ørepropper reduserer problemene med uventet støy, samtidig som de beskytter vår ømfintlige hørsel. MAX-LITE har lavt ekspansjonstrykk, og er fremstilt spesielt med tanke på komfort og effektiv støyreduksjon. Øreproppen lar seg rulle svært liten og egner seg også svært godt til barn og personer med trange ørekanaler. Øreproppens mykhet og bløte overflate kombinert med det lave ekspansjonstrykk, gjør MAX-LITE ekstremt behagelig for bruk i lengre perioder, dag og natt.
MAX-LITE ørepropper gir en støyreduksjon som er blant verdens beste. (SNR*- 34) Spesielt god reduksjon ved lave frekvenser.

*SNR er forkortelse for ”Single Noise Rating? standardbetegnelsen for støyreduksjon i hørselsvern produkter. Høyere SNR nummer gir bedre beskyttelse gjennom hele spekteret av støyfrekvenser.

MAX-LITE ørepropper anbefales til bruk gjennom mange av hverdagens aktiviteter:

SOVING
STUDIER
AVSLAPPING
MUSIKERE
DISKOTEK OG KONSERTER
REHABILITERING
REISE
SVØMMING
MOTORSPORT

Selv om støy er en akseptert del av motorsporten, er det hevet over enhver tvil at langvarig og uforsiktig omgang med slik støy fører til hørselsskade. Flere ledende MC blader i Europa har kåret MAX-LITE til den ørepluggen som egner seg best til MC og annen motorsport.

Uansett om målet er å fjerne seg litt fra det daglige stress eller å ta vare på hørselen i fremtiden, så vil MAX-LITE være det beste valget til å bedre litt på livskvaliteten

Bruksanvisning

•  Rull hele proppen mellom tomme og pekefinger
•  Rett ut øregangen ved å dra ytterøret lett ut og opp med motsatt hand. Sett proppen i øregangen med spissen først. Hold proppen på plass til den er utvidet.
•  Når proppen er rett satt inn, skal ”vingen?være i linje med begynnelsen an øregangen.
•  Feil isatt ørepropp gir dårlig støyreduksjon.